VÄLKOMMEN TILL BELLA NOTTE


Välkommen till vår restaurang och pizzeria med italiensk inriktning för alla gäster.
All mat lagas med naturliga färska råvaror, Stenugnsgräddade pizzor med riktig mozzarellaost. Vi har riktig husmanskost lagad, hos Bella Notte, enligt konstens alla regler. Ni kan alltid njuta av våra pastarätter och vår hemlagade lasagne som alltid finns på vår meny.


Det går bra att beställa festmat och smörgåstårtor från vårt cateringkök.


Hem

Kära kunder!

Med anledning av det rådande Coronaviruset, vill vi från Bella Notte meddela att vi vidtar alla möjliga åtgärder för att ni kunder ska känna er trygga att äta hos oss. Vi har ökat våra krav på hygien ännu mer, och vi ser konstant till att hålla hygienen i restaurangen så hög som möjligt. Detta genom att bland annat ständigt hålla god handhygien, samt att vi är extra försiktiga när vi tillagar maten. Vi har även hårda krav på våra anställda och vid minsta misstanke om symptom, har vi bett våra anställda att stanna hemma i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

I dessa tuffa tider är det viktigt att vi alla vidtar alla åtgärder för att minska eventuell smittspridning.

Under tiden det råder oroligheter orsakade av Covid-19 erbjuder vi alla gäster som beställer lunch matlåda 10% rabatt. Självklart ingår sallad, bröd & smör som vanligt. Ring in din beställning på 08-510 122 30 eller beställ som vanligt i kassan! MVH

Dela sidan
Öppettider
Dinner
Måndag-söndag 09:00 - 21:00
Lunch
Vardagar 09:00 - 14:30
 
Kontaktuppgifter
Adress:
Stadsdel: Täby
Eldarvägen 2
187 75 Täby
Telefon: 08-51012230
sabboz@hotmail.com
bellanottepizzeria.se
Hitta till oss